

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Една от любимите ни салати
Рецптата е много лесна, а вкусът уникален
Интересен начин да поднесете рибено филе
Вкусни рецепти, които да направите у дома
Парагадите се пускат на дъното, на голяма дълбочина- около 80 метра и на два три дни, рибарите ходят да ги "вдигнат" и да видят дали акула се е подлъгала да налапа стръвта
Мек и нежен вкус
Гарнирайте с пресен босилек и сервирайте
Това национално ястие обединява четири вкуса: папаята и захарта са сладки, рибният сос е солен, лимоните са кисели, а чилито е люто
Бързият начин на живот понякога изисква да знаем как да приготвим нещо набързо
Приготвя се бързо и е изключително вкусно